• Română
  • English
Luni, Marti: INCHIS
Miercuri- Vineri: 10.00-19.00
Sambata-Duminica: 10.00-19.30

Home / Echipamente si instructaj

Echipament si instructaj

siguranta pe primul loc

Siguranta utilizatorilor este primordiala la Paradis Land, de aceea echipamentele noastre de siguranta sunt moderne si de cea mai inalta calitate.

 

Kitul Belay (fara amortizor) – primul tip de curea care se bazeaza pe snururi certificate CE care pot fi conectate impreuna intr-un sistem modular care raspunde nevoile specializate ale fiecarui parc. Nucleul acestui kit este reprezentat de inelul patentat Edelrid, care permite schimbare pieselor si componentelor kitului. Acest kit este disponibil si cu amortizor (6kN). Kitul reprezinta o alternativa profitabila pentru alte dispozitive de salvare. Un detaliu suplimentar este constructia tesaturii de chingi care ofera mai multa stabilitate a pozitiei pe elementele dinamice, oferind astfel mai multa siguranta utilizatorului.

 

Radialis Comp este un ham clasic cu structura integrala care este imbracat de utilizator ca o pereche de pantaloni. Cele doua culori diferite ale chingilor separa talia de partile pieptului, facand ca instructia pentru utilizarea hamului sa fie mai usor de inteles. Hamul este disponibil si in dimensiuni pentru copii.

 

Ultralight

Aceasta casca isi pastreaza suprematia si dupa 22 de ani de utilizare! Nu exista pe piata o alta casca care sa ofere un nivel de siguranta mai are, de aceea acest produs este indicat atunci cand siguranta este prioritatea numarul unu.