Intrebari frecvente

Ai o intrebare cu privire la parc? Aici gasesti cele mai frecvente intrebari

PARADIS Land este deschis tot timpul anului.

Iarna, din 1 decembrie PARADIS Land este deschis in weekend, programul fiind de la 10.00 la 16.30.

Pe timpul verii, PARADIS Land este deschis zilnic, 7 zile din 7, de la ora 10.00 la 20.30.

Daca este vorba de o ploaie de vara, parcul este deschis. Daca vremea este nefavorabila (inseamnand temperaturi scazute, furtuni etc) parcul este inchis.

Dupa achitarea tarifelor prevazute la intrare, timpul de acces este de 2,5 ore. In tot acest timp aveti la dispozitie echipament complet pentru efectuarea traseelor. Timpul necesar pentru parcurgerea traseelor este de la 15 minute la 2 ore.

Parcul este accesibil tuturor persoanelor incepand cu varsta de 3 ani ale caror aptitudini fizice si mentale permit parcurgerea autonoma a traseelor conform exigentelor de securitate, singurele restrictii fiind cele de varsta, inaltime si greutate pe anumite trasee. Toti participantii trebuie sa aiba o forma psihica si mentala foarte buna pentru a evita atacurile de panica, ameteli sau vertijuri. Persoanele de peste 120 kg nu sunt autorizate sã parcurga trasee. Greutatea maxima a copiilor de pe traseele albe este de 40 kg.

Persoanele care se aflã sub influenta alcoolului sau a drogurilor nu au acces in parc. Ne pare rau dar nu putem permite femeilor gravide accesul pe trasee si nu recomandam persoanelor care sufera de afectiuni psihice, neurologice, cardiace sau respiratorii acest tip de activitate.

Copii vor fi insotiti obligatoriu de un adult pe trasee (un adult cu maximum 3 copii) cat si supravegheati de la sol pentru traseele albe(un adult la 10 copii). Angajatii parcului nu pot fi insotitorii copiilor dumneavoastra.

Nu sunteti insotit pe trasee. Dupa cumpararea biletului veti urmari un instructaj-demonstratie de securitate pentru aproximativ 20 minute in care se va explica modul de utilizare a echipamentului si se vor prelucra normele si regulile de siguranta.

Apoi sunteti independent pe trasee.

Supravegetorii traseelor intervin atunci cand este cazul.

Supravegetorii traseelor intervin atunci cand este cazul. Te vor ajuta sa te dai jos pe scara sau pe franghie.

Parintii nu sunt obligati sa parcurga traseele. Isi pot supravehegea copii urmand cararile de sub trasee. Pentru supraveghere, accesul este gratuit

Nu. Echipamentul nostru este verificat in mod regulat si este adaptat la ergonomia de constructie.

In parc tinuta recomandata este sport de preferat cu pantaloni lungi. Incaltamintea trebuie sa fie tot sport (exclus papuci de plaja). Sunt acceptate sandalele de vara, model sport. Fetele este indicat sa poarte parul prins in coc, sub casca de protective.

Nu. Sunt situatii (grupuri organizate) care necesita programare.

Da, de fiecare data cand veniti trebuie sa urmariti demonstratia si sa respectati regulile

Da. Cu programare in prealabil.

Restaurantul este deschis la parterul cladirii PARADIS Land si serveste, pizza pe vatra, minuturi, bauturi racoritoare, ceai si cafea. 

footerzone